Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

EPI bv

Mei 2017

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

Dit project is toch ook weer een bijzonder project geworden. Er was een leuke club betrokkenen onder de regie van Teun en wij zorgden voor de ontwikkeling van de responsive website, welke geheel op maat is gebouwd.


Het aangeleverde ontwerp zorgde direct al voor een enorme uitdaging, zoals je kunt zien zijn er vele schuine elementen zichtbaar en dat is responsive gezien enorm puzzelen geweest. Heel erg gaaf als het dan lukt zoals het bedoeld is.


Deze website is niet voorzien van het uitgebreide BUES CMS maar van een CMS op maat. Dit omdat met het ontwerp van de website nooit alle facetten van het BUES CMS benut konden worden.


Het CMS bevat veel elementen die op maat gemaakt zijn, zo kan er met slechts een paar klikken een nieuwe maatwerk pagina opgezet worden, denk aan landings en campagne pagina's welke verschillen van de standaard opmaak/indeling.


We kunnen nog veel meer schrijven over de maatwerk elementen in deze website, gaan we niet doen, daarover mag u te allen tijde contact met ons opnemen.


Bij deze bedanken wij de mannen van TEUN voor de prettige samenwerking.

In samenwerking met: