Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

HVCH

Maart 2018

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

De werkgroep van HVCH (met daarin vele enthousiaste vrijwilligers, waaronder ook enkele vormgevers) was verantwoordelijk voor het project: nieuwe responsive website. Deze werkgroep heeft ons gekozen om dit project te bouwen en daar waren wij uiteraard erg blij mee, net zoals we ook zijn op het eindresultaat.


Naast de wens voor een nieuwe vormgeving was er ook een wens om Sportlink (KNVB) te integreren in de website zodat uitslagen, standen en meer netjes, overzichtelijk en snel op de website staan. Middels de API van Sportlink is dit dan ook gerealiseerd en dat is goed gelukt.


Los van Sportlink kan HVCH zelf de website updaten met bijvoorbeeld Nieuws, Activiteiten en Fotoalbums. Daarnaast kan men direct afgelastingen publiceren, een nieuwe editie van online magazine "Blauw Gras" plaatsen en Sponsoren beheren.


Het spreekt voor zich dat men onbeperkt nieuwe pagina's kan aanmaken en zo ook voor de vele teams. Teams kunnen met 1 klik gekoppeld worden aan Sportlink zodat er meer team feitjes geplaatst worden zoals o.a. Goals, Gewonnen en Verloren. Speel je zelf in een bepaald team? Dan kan je je eigen team instellen bij Mijn teams.


Deze nieuwe website is voorzien van maatwerk en diverse standaard modules, maar beschikt ook over ons nieuwste CMS: Beheer Uw Eigen Site. HVCH heeft ons voorzien van goede feedback en daarvoor dan ook onze dank. De meeste feedback is inmiddels verwerkt en dat is in dit geval dan een win-win.


Interesse in een voetbal website met Sportlink integratie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We spreken de mogelijkheden graag door.