Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Nieuwsbriefsysteem op Maat

Juli 2016

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

Voor de UITpunten hebben wij een nieuwsbriefsysteem module op maat gemaakt. Deze sluit naadloos aan in het CMS van de websites. Het opmaken van nieuwsbrieven gaat op dezelfde manier als dat ze gewend zijn van het updaten van de de websites.


Doordat deze module gekoppeld is aan het CMS konden de koppelingen met G!ds en de nieuws module van de website in het e-mailsysteem opgenomen worden. Het is nu dan ook een fluitje van een cent om kant en klare items in de nieuwsbrief op te nemen en te verzenden, geen dubbel werk meer.


Uiteraard is het mogelijk om eigen items (zoals een inleiding of artikel) toe te voegen. Hiervoor kunnen afbeeldingen geĆ¼pload worden en deze worden automatisch voorzien van een randje (haarlijntje) en ze zijn gelijk in alle formaten gereed. Doordat het format in de vooraf is gedefinieerd kan er niks mis gaan en is elke nieuwsbrief in de opmaak zoals deze bedoeld is.


Het systeem is enorm gebruiksvriendelijk en snel, nieuwsbrieven verzenden op deze manier is echt een genot. Binnen 5 minuten staat er een complete nieuwsbrief klaar welke je vooraf kunt testen om daarna te verzenden. Na het verzenden zijn de statistieken direct zichtbaar via een live weergave, dus je weet direct wat het effect is van de verzonden nieuwsbrief.


Meer informatie over een (nieuwsbrief) systeem op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.In samenwerking met: