Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Platform website

November 2014

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

Wat is een platform? In dit geval is een systeem waarmee eenvoudig nieuwe websites kunnen worden aanmaakt met slechts enkele handelingen én zonder technische kennis. De indeling van de websites is grotendeels hetzelfde, maar per website kan er toch een eigen look & feel aan worden meegegeven.


Het voordeel van zo'n platform is dat er snel nieuwe (responsive) websites klaar staan en dat hier mogelijk een belangrijke rol voor de vindbaarheid in Google is weggelegd. Google toont resultaten op zijn website die gebonden zijn aan bepaalde tref/zoekwoorden. In dit geval zijn dat: graszoden, leggen, Den Bosch. Op deze manier kan Google een relevante website met inhoud tonen voor de zoekopdracht.


Wanneer dit voor Oss, Uden, Veghel etc. gedaan moet worden kan er in dit Platform dus zeer snel geschakeld worden. De domeinnamen kunnen in het systeem zelf worden aangevraagd en wanneer deze geregistreerd zijn staat er binnen enkele ogenblikken een website gereed. In dit geval gaat het over graszoden leggen, maar naast graszoden wordt er gewerkt aan Kunstgras leggen Den Bosch etc. Voor Kunstgras zal een nieuwe look & feel worden ingezet.


Meer informatie over een project als dit? En wat dit aan de vindbaarheid kan bijdragen? Laat u dan informeren. Neem vrijblijvend contact met ons op.