Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Ploegam BV

Mei 2017

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

Het spreekt voor zich dat deze nieuwe website geheel responsive is, de maatstaaf voor vandaag de dag en dat Ploegam deze eenvoudig in eigen beheer kan updaten via het BUES CMS.


De opdracht bevatte een paar mooie uitdagingen welke zijn gelukt. Deze uitdagingen maken het project speciaal en hebben er voor gezorgd dat het allemaal nog gaver is geworden.


De uitdagingen zaten hem vooral in de navigatie, er zijn zo'n 12 menu indelingen ingebouwd om het voor alle apparaten correct te tonen. Om dit responsive gezien goed uit te werken kwam daar heel wat denkwerk bij kijken.


De andere uitdaging was de intro video. In eerste instantie niet heel spannend voor desktop maar wel voor andere apparaten. Vaak sluit men video voor mobiel uit, maar dat is dus niet nodig. Zeg nou zelf, de video is toch echt de eyecatcher van deze website. Video zal in de toekomst alleen nog maar belangrijker gaan worden.


Daarnaast zijn er tal van modules in dit project verwerkt zoals Nieuws, Projecten (met fotoalbum, filter mogelijkheden en customise kaart weergave), Historie, Zoeken in de website, Nieuwsbrief en Social share opties.


Meer informatie over dit project? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.
In samenwerking met: