Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Spik en Span

Maart 2018

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

Je auto Spik & Span, een project op maat met een mooi resultaat. Fase 1 van dit concept staat live en aan de achterzijde is al rekening gehouden met een doorontwikkeling.


Spik & Span is een nieuw auto wassen concept waarover je uiteraard meer kunt lezen op de website zelf. De website is responsive van opzet zodat er gemakkelijk op o.a. een smartphone een bestelling kan worden gedaan. 


Na het ingeven van je postcode (mits beschikbaar) volgt direct een kenteken check en vanuit daar kunnen de vervolg stappen eenvoudig gedaan worden. Wanneer een bestelling afgerond is ontvang je netjes een bevestiging en later volgen voor de gekozen datum nog enkele e-mails met daarin aandachtspunten en tips, maar ontvang je ook nog een SMS tijdig voor het ophaal moment.

Bij het ophalen door een medewerker van Spik & Span ontvang je een url zodat je zelf te allen tijde je auto kunt volgen maar ook kunt zien wanneer je auto weer terug komt. Erg handig toch?


Wij wensen Spik & Span veel succes toe met dit mooie nieuwe concept. Mocht je na het lezen van dit project vragen hebben dan horen wij dat graag hoor. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

In samenwerking met: