Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Stadsbistro Christoffel

Maart 2018

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

Naast Lunch diner van Puffelen en Sitio steaks&pasta is nu ook Stadsbistro Christoffel voorzien van een nieuwe website. Deze websites zijn op het oog nu nog meer familie van elkaar dan voorheen, de eigen vormgever heeft hier voor gezorgd.


Op het oog is er dus een verband tussen de websites, zo ook aan de achterzijde, deze drie de websites beschikken over hetzelfde CMS en dat is prettig voor de admins die deze websites up to date houden.


De menukaarten module is in deze website een stukje maatwerk, deze wijkt af van de overige twee websites, maar omdat de achterzijde qua beheer eenvoudig in elkaar steekt en hetzelfde werkt valt het haast niet op dat er maatwerk in deze module verweven is.


De website is dus voorzien van een menukaarten module, maar ook van een Sfeerimpressie, een Win een Diner mogelijkheid (review) en de Slider module waarmee afbeeldingwissels op de home en vervolgpagina's zelf instelbaar zijn. Op de homepage kan zelfs nog een grote sfeervideo geplaatst worden.


Zoals je leest is ook dit project met de ontwerper van de restaurants zelf gerealiseerd. Benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op.