Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Toerisme Veghel

Juni 2013

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

Deze websites zijn gekoppeld aan het BUES Platform. Er kunnen zodoende in de toekomst meerdere websites aangesloten worden. Via dit platform kan er o.a. met 1 klik van site naar site gehopt worden en dat is vooral handig wanneer er meerdere websites actief zijn.

 
In het platform is ook het BUES CMS actief en met de gekoppelde (maatwerk) modules kunnen de websites eenvoudig en snel worden bijgewerkt. De bewegende beelden op de homepages, de parels, nieuwsitems, pagina's, download fietsroutes etc. zijn zeer eenvoudig zelf te beheren.

 
Meer dan de helft van de informatie is afkomstig uit een extern systeem genaamd: G!ds. De informatie uit G!ds wordt d.m.v. koppelingen realtime weergegeven in deze websites. De input van de websites wordt zodoende gevoed door 2 systemen: door het BUES CMS en door G!ds.


In de sites zijn standaard en maatwerk modules actief. Een voorbeeld van een maatwerk module is de "Favorieten" module. Wanneer een item, of meerdere, door een bezoeker "interessant" bevonden wordt kan deze worden opgeslagen als favoriet. Favorieten kunnen worden afgedrukt en naar een e-mailadres worden toegezonden ter promotie.


Alle nieuwsitems en pagina's in de websites kunnen worden gedeeld naar diverse Social Media. Beide hebben een Twitter integratie waarin de laatst geplaatste tweets nog eens na te lezen zijn. In samenwerking met:De fotoalbums worden direct ingeladen vanuit Picasa, hiervoor is een speciale koppeling gemaakt. Alle fotoalbums worden in Picasa ingevoerd maar worden dan in de websites zelf weergegeven. Hetzelfde als met een eigen Youtube kanaal zorgt deze oplossing voor extra traffic naar de website en dat is positief voor de vindbaarheid.

 

Verder zijn er nog externe widgets (kant en klare aangeleverde webmodules) gekoppeld zoals de Erfgoedkaart en de Erfgoedagenda (alleen voor Oss).

 

De websites zijn zo ontwikkeld dat er op 4 manieren gezocht kan worden: via afbeeldingen, teksten, landkaarten en per categorie. Zodoende kan de benodigde informatie snel worden gevonden.

 

Naast de desktop versie van de websites zijn de websites ook geoptimaliseerd voor mobiel.

 

Bekijk de website Toerisme Veghel