Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Toernooi Mennus

Maart 2015

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

De organisatie van Toernooi Mennus klopte bij ons aan voor een mogelijke sponsoring. Dit resulteerde in een nieuwe website en een fijne samenwerking. Wij sponsoren enkel in eigen producten en diensten maar daar kan Mennus in dit geval goed mee vooruit.


Deze website is geheel responsive opgebouwd en dit wil zeggen dat deze op alle apparaten (Desktop, Tablet en Smartphone) zichtbaar is. Naast deze eigenschap is de website voorzien van enkele modules en wat maatwerk. Het Standaard CMS wat de motor is van deze website is daarnaast aangevuld met Nieuws, Beeldenslider, Sponsoren + slider en Fotoalbums.


Daarnaast is er een inschrijfformulier opgemaakt waarna deelnemers later in kunnen loggen om hun team toe te voegen welke ze via Facebook kunnen gaan delen en elkaar daarin kunnen gaan taggen wat zorgt voor extra promotie.


Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een Wedstrijd en punten schema waarmee tijdens het toernooi gewerkt gaat worden. Via deze weg kan er realtime een overzicht worden weergegeven van de actuele status welke op schermen op het toernooi worden weergegeven. Ook is deze straks op de site te zien voor de thuisblijvers.


Meer informatie over dit project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Wij wensen de organisatie veel succes toe met deze nieuwe website en veel plezier op Mennus 2015
In samenwerking met: