Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

UITpunt(en) Brabant

November 2015

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

In opdracht van Cubiss hebben wij gewerkt aan het vernieuwde UITpunt Brabant platform waarin verschillende UITpunten van Brabant (o.a. Breda, Roosendaal, Oss) zijn aangesloten. Een hele mooie opdracht met een mooi eindresultaat.


Het betreft een platform met een vangpagina welke vooral als doorgeef luik dient voor alle achterliggende UITpunten. De UITpunt websites zelf bieden veel informatie waarnaar een toerist op zoek is. Het is vanzelfsprekend dat deze website responsive van opzet is en zo is er ook veel focus geweest op de snelheid.


Eventuele nieuwe UITpunten kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan dit platform. Elk UITpunt heeft zijn eigen Admin(s) met daarin verschillende rechten zodat ieder zijn eigen bijdrage kan leveren in het "eigen" UITpunt.


De voeding komt vanuit het landelijke G!ds en wij zorgen ervoor dat deze wordt getoond in de juiste UITsite. I.c.m. met het eigen BUES CMS kan men simpel nieuwe (thema) pagina's aanmaken en deze voorzien van bijbehorende informatie.


In de basis zijn veel modules opgenomen en voor een groot deel betreft het hier maatwerk om alle informatie op een mooie en overzichtelijke manier te tonen. Het hart van de websites, de zoek filter, is enorm uitgebreid en daarmee kan je zeer snel en gericht zoeken in het uitgebreide aanbod.


Over dit project op maat kunnen wij nog veel meer vertellen, indien u hier meer over wil weten dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.In samenwerking met: