Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Uw Witgoedmonteur

Juni 2013

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

Voor dit project was er een bijzondere wens: er moest namelijk 1website komen voor de dorpen/steden waar Uw Witgoedmonteur actief is. Een "eigen" versie van de website die per dorp/stad te bezoeken is.


Tezamen met de werkzaamheden van een SEO bedrijf zal Uw Witgoedmonteur in Google zichtbaar moeten worden wanneer op o.a.  "Plaatsnaam" en "Witgoedmonteur" gezocht gaat worden.

Een klein voorbeeld: Wanneer iemand zoekt in Google op "Den Bosch" en "Witgoed monteur" dan wordt deze bezoeker vanaf Google doorgezet naar een subdomein van uwwitgoedmonteur.nl, naar: denbosch.witgoedmonteur.nl. Van 's-Hertogenbosch wordt automatisch Den Bosch gemaakt.


De inleidende titel op de website, maar ook bij de andere dorpen/steden in de site waar een dorp/stad wordt benoemd waar Uw Witgoedmonteur actief is wordt dan de juiste Plaatsnaam weergegeven.


De website is voorzien van het Standaard CMS aangevuld met enkele losse modules zoals een beeldenwissel, zoeken in de website, includeblokken en een nieuwsbrief systeem. Middels maatwerk zal deze website binnenkort nog verder worden uitgebreid.