Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Van Aarle Volvo

Juli 2017

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

Voor van Aarle is een gloednieuwe responsive website ontwikkeld met onder de (motor) kap het gebruiksvriendelijke BUES CMS. Hiermee kan van Aarle de website geheel zelfstandig aanpassen en actueel houden.


Het CMS is voorzien van enkele extra (maatwerk) modules waarmee het aanbod op een zeer nette manier weergegeven wordt. Nieuw is de filtering van het aanbod, een bezoeker heeft hierin echt het heft in handen en komt al snel uit bij de door hem geliefde Volvo uitvoering.


Integratie van Klanten vertellen, inschrijven digitale nieuwsbrief, eigen bedrijfsvideo en de chatbox zijn duidelijk zichtbaar. De website bevat enkele uitgebreide formulieren (zoekopdracht en inruil) en uiteraard ontbreekt een nieuwsrubriek niet. Voor de financiering / lease is de handige BD calculator ingebouwd.


Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de van Aarle nieuwsbriefservice (e-mailing) welke geheel automatisch wordt opgemaakt en verzonden met daarin het nieuwe aanbod. Handmatig worden er ook uitgebreidere informatie e-mails opgemaakt en verzonden.


Meer weten over dit project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons opIn samenwerking met: