Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Verstappen van Amelsvoort

Mei 2018

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

Eind vorig jaar is deze vernieuwde website technisch opgeleverd om helemaal opnieuw gevuld te worden. Er is heel wat tijd in gestopt en dat is dan ook wel te zien. O.a. de projecten module is zeer uitgebreid gevuld zonder dat er prangende vragen zijn geweest.


Het CMS waarmee Verstappen van Amelsvoort aan de achterzijde werkt is zeer gebruiksvriendelijk en dat bewijst bovenstaande maar weer. Deze website is uiteraard responsive van opzet, voorzien van SSL en kan er dan ook weer jaren tegenaan.


Naast de Projecten module is de website voorzien van een Afbeelding wissel module (ook op Projecten toegepast) en de Zoeken module. Bij de Projecten module kan o.b.v. categorie├źn een project worden toegevoegd, op deze manier kan je ook snel per categorie projecten bekijken.


Wanneer de locatiegegevens van een project worden ingevuld dan verschijnt het project met het bedrijfslogo van Verstappen van Amelsvoort op een Google Maps kaart als je gaat bekijken op kaart.


Vragen over dit project? Of wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. In samenwerking met: