Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Vorstengrafdonk Werkt.nl

Juni 2014

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

Een website voorzien van het BUES Standaard CMS met daaraan gekoppeld enkele standaard modules, maar ook modules op maat zoals de "Werken & Leren" (vacatures) en de Bedrijven module.


De bezoeker kan eenvoudig op de website een keuze maken voor een "Baan" of een "Stage". Na deze keuze volgt een overzicht van het aanbod en uit dit aanbod kan doorgeklikt worden naar de betreffende vacature. Bij elke vacature kan direct gereageerd worden d.m.v. het invullen van het sollicitatieformulier. Een C.V. kan eenvoudig aan het sollicitatieformulier worden toegevoegd (middels uploaden) en het pakketje wordt daarna netjes verzonden naar het betreffende bedrijf.

Naast het actuele aanbod kan er ook een "Open sollicitatie" worden gedaan. D.m.v. het invullen van dit sollicitatieformulier komen de gegevens in de database terecht en worden daar netjes opgeslagen zodat een van de deelnemende partijen al voordat een vacature wordt uitgezet kan controleren of er al gegadigden zijn.


Naast de verschillende formulieren en het aanbod van de vacatures is er een speciale Bedrijven module in de website actief waarbij de deelnemende bedrijven goed worden uitgelicht.In samenwerking met: