Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Wasted Festival

Maart 2013

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

Wasted Festival is actief op meerdere Social Media kanalen, maar op Facebook gaan ze een stapje verder omdat daar middels Apps veel leuke dingen gedaan kunnen worden.


Zo hebben wij een DJ Contest applicatie ontwikkeld waarmee Facebook leden via hun eigen account kunnen stemmen. Op deze manier kan er eerlijk (1x per persoon) gestemd worden.


Om daadwerkelijk te kunnen stemmen zal de Wasted Facebook pagina eerst Geliked (Vind ik leuk) moeten worden. Daarna kan er direct geluisterd worden naar de audio bestanden van de DJ's die via Soundcloud worden ingeladen.


Nadat er gestemd is kan de keuze van de DJ ook gedeeld worden naar andere Social Media accounts. Door te delen kan de bezoeker in dit geval een leuke prijs winnen en omdat er op deze manier direct promotie rondom de actie is komen er mogelijk meer personen naar de Wasted Facebook pagina.


Het echte stemmen kan vanaf een bepaalde datum, tot die bepaalde datum is een teller ingesteld die automatisch aftelt en op dat moment automatisch alles open zet.


Heeft u ook interesse in een Facebook App? Neem dan contact met ons op.
In samenwerking met:Wasted