Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Wihabo

November 2017

Wat hebben wij gedaan:


Omschrijving

Voor Wihabo hebben wij onlangs een nieuwe website gerealiseerd en wat zouden we zeggen als we slechts 1 woord hebben? Wihawow. We vinden het zelf een hele mooie website qua design maar ook de techniek erachter was op sommige vlakken een leuke uitdaging.


Vanzelfsprekend is dit project responsive en voorzien van SSL. De achterzijde bevat een nieuw CMS (maatwerk) waarmee de gehele pagina indeling, cases of nieuwsberichten naar eigen wens kunnen worden ingedeeld, dit was een van die uitdagingen en daarin zijn we geslaagd. Dit konden we meten n.a.v. het vullen van de website wat de klant zonder een gratis demo geheel zelf heeft gedaan.


De website is voorzien van subtiele effecten en sliders waarmee de actualiteiten beter tot hun recht komen. De weergaven voor Desktop, Tablet en Smartphone zijn gecontroleerd ontwikkeld zodat deze optimaal leesbaar blijven.


Aan de achterzijde zijn extra modules geactiveerd zodat actualiteiten snel en simpel op de website geplaatst kunnen worden. Zo kunnen bijvoorbeeld nieuwe medewerkers eenvoudig worden toegevoegd en op de gewenste plek gepositioneerd worden d.m.v. slepen. 


Benieuwd naar de aanpak van dit project? We vertellen je er graag meer over. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.In samenwerking met: