Hoofdinhoud

Stage Web Developer

Bij DigiFactory hebben we een uitdagende stageplaats beschikbaar voor een leergierige en enthousiaste code-guru. Je krijgt de kans om mee te werken aan de gaafste projecten en een grondig inzicht te krijgen in onze manier van werken, van begin tot eind.

Over de stage

Als webdeveloper bij DigiFactory ga je aan de slag met de nieuwste technieken om visueel aantrekkelijke en technisch hoogwaardige websites te creëren. We zoeken iemand die veelzijdig is en graag met ons meedenkt. Of je nu op weg bent om een echte backend code ninja (PHP/MySQL) te worden of een frontend wizard (JS/CSS3) wilt worden, bij ons krijg je de mogelijkheid. In ons team werk je aan het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren en onderhouden van bestaande producten.

Bij DigiFactory werken we aan de backend met Object Oriented PHP, met name Laravel, en aan de frontend maken we gebruik van een combinatie van HTML, CSS3, JS en onder andere het Bootstrap-framework. We zijn op zoek naar iemand die zich snel kan aanpassen en gedreven is om zichzelf verder te ontwikkelen.

 

Stage lopen bij ons?

Zie jij het wel zitten om tijdens jouw stageperiode jezelf volop te ontwikkelen en samen te werken met een team van enthousiaste backend en frontend professionals?  Maurice Bosch via maurice@digifactory.nl. Voor eventuele vragen over de vacature of het sollicitatieproces kun je ook bij hem terecht.