Hoofdinhoud

Laravel

We vallen je liever niet lastig met (te) technische informatie. Wel leggen we je graag uit hoe het kan dat we veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen bieden die tóch betaalbaar zijn. Dat zit ‘m in het framework waarop we bouwen: Laravel.

Laravel is een ‘framework’

Een framework is een softwareplatform voor het bouwen van (onder andere) websites en applicaties. Zo’n platform is een stabiele basis met veel standaardfuncties die ons werk op bepaalde punten makkelijker maken. Daarnaast is er alle ruimte om er zelf op voort te bouwen. Dat biedt ons – en jou dus ook – diverse voordelen:

  • Het is actueel, omdat altijd de laatste technieken worden toegepast.
  • Het is extra veilig, omdat het platform door duizenden ontwikkelaars onder de loep wordt genomen.
  • Het is minder foutgevoelig, omdat het platform duidelijke standaarden heeft.
  • Het is makkelijk uit te breiden, omdat het platform ‘ontelbare’ functionaliteiten heeft.
  • Het scheelt tijd, omdat we niet steeds vanaf nul hoeven te beginnen.

Laravel is ‘open source’

Laravel heeft alle bovenstaande voordelen. Maar daar komt nog iets bij. Het is namelijk een ‘open source’-platform. Dat betekent dat web developers over heel de wereld elke dag bijdragen aan de verdere perfectionering ervan. Ook dat biedt ons – en jou – diverse voordelen:

  • Er komen elke dag nieuwe functionaliteiten bij. Daardoor kunnen we jouw website of applicatie naar wens verrijken.
  • We kunnen kennis uitwisselen met een grote community. Dat doen we bijvoorbeeld als we heel specifieke websites en applicaties bouwen.
  • We kunnen zorgen voor een optimale aansluiting. We hebben namelijk een eigen CMS ontwikkeld (BUES) dat optimaal met Laravel communiceert en de gebruiksvriendelijkheid waarborgt.

Dankzij Laravel (en ons eigen CMS) is er dus altijd een oplossing op maat die zeer veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is, en toch betaalbaar.

Laravel Certified Developers

Bij DigiFactory snappen we precies waarom Laravel het favoriete platform onder developers is. Daarom bouwen we al ‘onze’ websites en applicaties op dit framework.

Zowel Mark als Maurice mogen zich zelfs ‘Laravel Certified Developer’ noemen. Dit is de wereldwijde erkenning voor programmeurs die bewezen hebben dat ze diepgaande kennis van Laravel hebben.

En omdat stilstand in ons vak achteruitgang is, bezoeken we geregeld Laravel Meetups en dragen we actief bij aan de verdere ontwikkeling van het Laravel-platform. Dat doen we met eigen ‘packages’ (bouwstenen), maar ook met feedback op die van anderen.

Onze Laravel packages

Hieronder staan de Laravel packages die we zelf ontwikkeld hebben. Per oplossing zie je hoe vaak developers deze hebben gedownload.

Wil je meer weten over Laravel?

We vertellen er (heel) graag meer over!

073 532 00 50