Hoofdinhoud

Werken bij DigiFactory

Een baan bij DigiFactory betekent: bouwen aan online oplossingen op maat. Voor de bakker om de hoek, maar ook voor grote bedrijven. Wie we ook helpen en hoe we dat ook doen; wij zorgen dat het werkt.

Ons team laat zich het beste omschrijven als perfectionistisch, eigenwijs en gefocust. Daarover lees je hier veel meer. Klinken we als een club die goed bij je past? En lijkt het je leuk om met ons mee te werken aan uitdagende projecten? Hieronder staan onze vacatures.

Pssst… Staat jouw droombaan er niet bij? Laat je dan niet tegenhouden, want we zijn altijd op zoek naar talent. Mail je motivatie naar maurice@digifactory.nl. Wie weet maken we binnenkort kennis!

1

 Laravel / PHP Webdeveloper

Ben jij een enthousiaste webdeveloper die: 

  • Graag deel uitmaakt van een hecht team? 
  • Goed is met backend development (PHP/MySQL) en front-end development (JS/CSS3)? 
  • Van échte betekenis wil zijn voor opdrachtgevers?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Als ontwikkelaar ben je waarschijnlijk benieuwd met welke technieken we werken. Voor de backend maken we gebruik van het Laravel framework. Onze frontends bouwen we met behulp van Bootstrap CSS en Vue.js. Uiteraard houden we ontwikkelingen als Tailwind CSS, Inertia.js, Livewire en AlpineJS ook scherp in de gaten. Bij elke opdracht bepalen we samen welke techniek het beste past.