Hoofdinhoud

Over DigiFactory

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites en applicaties. Dat doen we in nauwe samenwerking met de specialisten in ons netwerk: van reclamebureaus en online marketeers tot en met tekstschrijvers en automatiseerders. En met jou natuurlijk. Een kennismaking in drie eigenschappen.

1

We zijn perfectionistisch

Wat in 2003 aan de keukentafel begon, is uitgegroeid tot een gerenommeerd bureau, zo durven we wel te zeggen. De reden? Onze enorme honger naar kennis en onze drang tot perfectie. Niet gek dus dat we ons eigen CMS gebouwd hebben: BUES. Zeker weten dat je daar zó mee uit de voeten kunt.

2

We zijn eigenwijs

Daarnaast zijn we behoorlijk eigenwijs. We duiken overal in en nemen niks zomaar aan. Je bent immers alleen geholpen met de beste oplossingen. Verwar ‘eigenwijs’ overigens niet met ‘lastig’. Lastig is een website die niet werkt of een applicatie die niet doet wat je wil…

3

We zijn gefocust

We zijn géén full service online bureau (meer). Natuurlijk weten we veel van online marketing, social media, automatisering en alle andere disciplines waarmee we samenwerken. Maar we geloven in specialisatie. Laat ons maar bouwen, dan kunnen onze partners uitblinken in waar zij goed in zijn.

 

Zo zorgen we dat het werkt.

Kennismaken?

Wil je meer van ons weten? Bel ons even, dan maken we snel een afspraak. Hieronder stellen we ons vast persoonlijk aan je voor.

Neem contact met ons op

Maurice Bosch

Hij eet bits en bytes als ontbijt, statistieken bij de lunch en complexe problemen tijdens het avondeten. Je begrijpt: Maurice is niet alleen eigenaar, maar ook onze ‘codemaster’ en gek van alles wat met techniek en development te maken heeft. Maar nog veel belangrijker is zijn jonge gezinnetje voor hem. En als het even kan, springt hij op zijn mountainbike. Remmen los en gaan!

Mark Jansen

Hij studeerde af aan Nyenrode, maar de techniek trok Mark meer dan de accountancy. Nu gebruikt hij zijn analytische meesterbrein als buitengewoon scherp developer, die bij elke keuze drie stappen vooruitdenkt. In zijn vrije tijd? Dan rijdt hij graag naar het buitenland om als eerste de nieuwe iPhone te hebben. Verder mountainbiket hij veel, om daarna op de bank bij te komen met een goede serie.

Roel Pennings

Na vijf jaar wat meer op de achtergrond te hebben gewerkt, is het voor Roel tijd om zich meer te tonen op de voorgrond. Met een diploma op zak en een boel kennis rijker kan deze ambitieuze developer een hele grote worden in ons vak. Hij is een groot fan van de derde helft, pikt hier en daar een festival mee en slaat geen  enkel feest af. Kortom een man van gezelligheid.

Stan Gloudemans

Als student was hij werkzaam als kok, maar tegenwoordig bereidt Stan vooral smakelijke websites. Als vers afgestudeerde junior programmeur is hij vastberaden om het te gaan maken in de digitale wereld. Dat gaat hem lukken ook, want zijn doorzettingsvermogen en leergierige karakter hebben we hier allang opgemerkt. En duikt hij eens niet in de code? Dan zoeft hij je misschien wel voorbij op zijn racefiets.