Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Wij stellen ons graag aan u voor!

DigiFactory is in 2003 opgericht door Thijs van Schaijk en Maurice Bosch. Wat begon op een zolderkamer groeide gestaag uit naar een professionele organisatie. Vanuit Nuland werken wij dagelijks aan de technische realisatie van corporate of campagne websites, intranet-omgevingen, Apps en andere (mobile/responsive) web gerelateerde applicaties.

 
Kwaliteit

Bij de technische realisatie van websites en online applicaties volgt DigiFactory nauwlettend de actuele kwaliteitsnormen. Voor oplevering worden de projecten getoetst aan internationale webstandaarden. Bijvoorbeeld op het gebied van browser- en toestelonafhankelijkheid en zoekmachinevriendelijkheid. Daar zijn wij uiterst kritisch op. 'Kan niet bestaat niet' is bij DigiFactory een ongeschreven regel.

 
Persoonlijk

Wij geloven in persoonlijke aandacht. Dat merken onze klanten tijdens projecten, waar een vaste contactpersoon van offerte tot oplevering bij het project betrokken is. Maar die persoonlijke aandacht zien klanten ook terug in onze producten. Wij weten dat de gebruiker divers is: van de vrijwilliger bij een vereniging tot de marketingcommunicatie-afdeling van een grote organisatie. Het draait ons daarom niet om de techniek, maar juist om het gebruiksgemak.

 
Samenwerken

Wij kiezen er heel bewust voor om te specialiseren als technische internetpartner voor bedrijven en bureaus. Wij doen waar we goed in zijn en voor specialismen die buiten onze competenties vallen, zoeken wij de samenwerking. Daaruit ontstaat een fijne wisselwerking en brengt een kritische blik, expertise en creativiteit mee waar onze projecten en producten bijzonder bij gebaat zijn. En daar worden vooral onze klanten blij van!

Social media

Blijf op de hoogte