Hoofdinhoud

Over DigiFactory

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites en applicaties. Dat doen we in nauwe samenwerking met de specialisten in ons netwerk: van reclamebureaus en online marketeers tot en met tekstschrijvers en automatiseerders. En met jou natuurlijk. Een kennismaking in drie eigenschappen.

1

We zijn perfectionistisch

Wat in 2003 aan de keukentafel begon, is uitgegroeid tot een gerenommeerd bureau, zo durven we wel te zeggen. De reden? Onze enorme honger naar kennis en onze drang tot perfectie. Niet gek dus dat we ons eigen CMS gebouwd hebben: BUES. Zeker weten dat je daar zó mee uit de voeten kunt.

2

We zijn eigenwijs

Daarnaast zijn we behoorlijk eigenwijs. We duiken overal in en nemen niks zomaar aan. Je bent immers alleen geholpen met de beste oplossingen. Verwar ‘eigenwijs’ overigens niet met ‘lastig’. Lastig is een website die niet werkt of een applicatie die niet doet wat je wil…

3

We zijn gefocust

We zijn géén full service online bureau (meer). Natuurlijk weten we veel van online marketing, social media, automatisering en alle andere disciplines waarmee we samenwerken. Maar we geloven in specialisatie. Laat ons maar bouwen, dan kunnen onze partners uitblinken in waar zij goed in zijn.

 

Zo zorgen we dat het werkt.

Kennismaken?

Wil je meer van ons weten? Bel ons even, dan maken we snel een afspraak. Hieronder stellen we ons vast persoonlijk aan je voor.

Neem contact met ons op

Maurice Bosch

Hij eet bits en bytes als ontbijt, statistieken bij de lunch en complexe problemen tijdens het avondeten. Je begrijpt: Maurice is niet alleen mede-eigenaar, maar ook onze ‘codemaster’ en gek van alles wat met techniek en development te maken heeft. Maar nog veel belangrijker is zijn jonge gezinnetje voor hem. En als het even kan, springt hij op zijn mountainbike. Remmen los en gaan!

Thijs van Schaijk

Zit je veel op social media? Dan is de kans groot dat je Thijs tegenkomt. Er zijn er namelijk maar weinig die social media zo goed volgen als hij. Thijs wil namelijk overal iets van weten én hij is een echt mensenmens. Naast mede-eigenaar en projectmanager is hij uw eerste aanspreekpunt, ook voor het platform ‘Lanceer je website’ en de nieuwsbriefsystemen. Websites bouwt deze voormalig uitsmijter niet meer. Daarom bouwt hij nu zijn eigen huis: een fijne plek voor zijn gezin.

Mark Jansen

Hij studeerde af aan Nyenrode, maar de techniek trok Mark meer dan de accountancy. Nu gebruikt hij zijn analytische meesterbrein als buitengewoon scherp developer, die bij elke keuze drie stappen vooruitdenkt. In zijn vrije tijd? Dan rijdt hij graag naar het buitenland om als eerste de nieuwe iPhone te hebben. Verder mountainbiket hij veel, om daarna op de bank bij te komen met een goede serie.

Roel Pennings

Roel studeert nog, maar wij hebben het allang gezien: deze ambitieuze developer gaat een hele grote worden in ons vak. Hij leert als een speer, zit barstensvol ambities en gaat geen uitdaging uit de weg. Gelukkig heeft hij een prima uitlaatklep: hij kickbokst namelijk. Daarnaast kan hij zijn energie kwijt achter het drumstel en tijdens de festivals die hij bezoekt.

Stan Gloudemans

Als student was hij werkzaam als kok, maar tegenwoordig bereidt Stan vooral smakelijke websites. Als vers afgestudeerde junior programmeur is hij vastberaden om het te gaan maken in de digitale wereld. Dat gaat hem lukken ook, want zijn doorzettingsvermogen en leergierige karakter hebben we hier allang opgemerkt. En duikt hij eens niet in de code? Dan zoeft hij je misschien wel voorbij op zijn racefiets.