Hoofdinhoud

Zo zorgen we dat het werkt

Jouw website of webapplicatie valt natuurlijk niet te vergelijken met al die andere. Maar onze aanpak is in de basis altijd (ongeveer) hetzelfde. Om je daarvan een beeld te geven, hebben we de belangrijkste stappen op een rij gezet. Zo zorgen we dat het werkt!

Tijdens dit traject kunnen uiteraard ook externe partijen aansluiten. Denk aan je reclamebureau, je vormgever, een automatiseerder en/of een leverancier van externe software (voor eventuele koppelingen). Of en wanneer dit nodig is, bespreken we gewoon samen.

1

Oriëntatie

In deze fase inventariseren we vooral. We denken met je mee over mogelijke oplossingen en stellen (kritische) vragen. Ook is er soms voor beide partijen nog wat huiswerk te doen, om het project zo goed mogelijk in beeld te krijgen.

Aan het einde van deze stap brengen we een eerste indicatie uit.

2

Ontwerp

Wij hebben ervoor gekozen om ons te specialiseren in de technische realisatie. Het visuele ontwerp komt van jou of je reclamebureau (of een van onze partners). Wij buigen ons in deze fase dus over de technische vraagstukken, zoals de eventuele koppelingen met externe systemen.

Aan het einde van deze stap hebben we een visueel ontwerp en een technische onderbouwing die volledig op elkaar afgestemd zijn. Nu kunnen we een definitieve offerte opstellen.

3

Realisatie

Dit is de fase waarin we het ontwerp vertalen naar techniek. Daarbij vallen we je niet lastig met ingewikkelde technische details. Wel hebben we overleg over de vorderingen. En we begrijpen het heel goed als je in deze fase nog nieuwe wensen hebt. Ook stemmen we met de andere specialisten af of de techniek volledig matcht met hun wensen.

Aan het einde van deze stap leveren we de testomgeving op.

4

Demonstratie

In deze fase kun je de testomgeving bezoeken. Daarnaast laten we je in een persoonlijke demonstratie zien hoe je website of webapplicatie werkt. De focus ligt daarbij op de werking van ons CMS: BUES. En we durven het best te zeggen: dat staat bekend om zijn grote gebruiksvriendelijkheid.

Aan het einde van deze stap kun je aan de slag om je website of webapplicatie inhoudelijk te vullen.

5

Reflectie

Een website komt pas écht tot leven als je ermee werkt. Daarom bouwen we na de testfase en demonstratie een moment in om eventuele aanpassingen te doen. We nemen je feedback door, kijken of je nog aanvullende wensen hebt en verwerken deze.

Aan het einde van deze stap is je website of webapplicatie klaar voor oplevering.

6

Oplevering (en daarna)

Voordat we opleveren, nemen we uitgebreid de tijd om alles nogmaals te testen. Pas als we alleen maar groene vinkjes hebben, beschouwen we het project als geslaagd. Ook bespreken we hoe je alles veilig en up-to-date kunt houden.

Aan het einde van deze stap weten we zeker dat je website of webapplicatie precies doet wat we samen afgesproken hebben.

Samenwerken?

Wil je meer van ons weten? Bel ons even, dan maken we snel een afspraak. Hier stellen we ons vast persoonlijk aan je voor.

Team DigiFactory