Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Hoe gaan wij nou eigenlijk te werk?

Wij geloven in focus, in 'doen waar je goed in bent'. De online ontwikkelingen gaan zo snel, dat het onze stellige overtuiging is dat je die alleen kunt bijbenen door te specialiseren. In ons geval betekent dat: technische realisatie van online projecten. In veel gevallen kiezen we daarom bij projecten voor de samenwerking met ontwerp- en reclamebureaus.

Even concreet, hoe verloopt zo'n project dan? Allereerst willen wij alles van u weten: uw bedrijf, uw merk, producten, klanten, uw plannen met de website, uw doelstellingen en wensen. Daarom is de eerste stap een kennismakingsgesprek (vaak samen met het bureau), waarin we uw briefing bespreken en brainstormen over de mogelijkheden. Op basis daarvan werken wij een vrijblijvend offertevoorstel uit.


Als het voorstel een positief vervolg krijgt, ontvangt u van ons een projectplanning met duidelijke afstemming over wat u van ons mag verwachten, wat de eventuele rol is van het bureau en wat uw inbreng is in het project. Op dat moment start het project waarin we grofweg 3 stappen doorlopen:
1. Ontwerp
Het bureau presenteert aan u - na afstemming met ons - een ontwerpvoorstel voor de website. Vaak ziet u daarbij verschillende pagina's, zodat u een duidelijk beeld krijgt hoe de verschillende elementen van de site eruit zien.2. Ontwikkeling
Na goedkeuring van het ontwerp, gaan wij aan de slag met de technische realisatie in een testomgeving. Het BUES CMS, modules en het maatwerk worden gebouwd en grondig getest. U ontvangt een login om online mee te kijken en via het CMS de site van content te voorzien.3. Oplevering
Als ook de testversie van de website is goedgekeurd (na mogelijke aanpassingen of aanvullingen in de ontwerpfase) volgt de technische oplevering. De site is compleet en gereed, u bepaalt wanneer deze live mag!
 


Hoe lang duurt zo'n project?
Over het algemeen is de doorlooptijd bij de realisatie van een website zo'n 6 tot 8 weken. Van eerste (briefing)gesprek en offertestadium tot ontwerp en volledige technische oplevering. Heeft u een strakke deadline, dan denken we graag met u mee hoe we deze planning samen kunnen halen.

Social media

Blijf op de hoogte