Instellen e-mailprogramma

Welke gegevens moet ik gebruiken voor het instellen van mijn e-mailprogramma?

Op deze pagina staat een overzicht van de verschillende instellingen die je kunt doen in je e-mailprogramma om e-mail te versturen via DigiFactory. Voor het instellen van je eigen e-mailprogramma, zie de pagina Vragen over e-mail.

Aanbevolen instellingen

De gegevens die worden aanbevolen.
Kies bij twijfel over het servertype voor IMAP.

Gebruikersnaam: account@jouwdomeinnaam.nl 1)
Wachtwoord: Het bijbehorende wachtwoord

Servertype IMAP 2) POP 3)
Inkomende server mail.jouwdomeinnaam.nl mail.jouwdomeinnaam.nl
SSL ingeschakeld Nee Nee
Uitgaande server mail.jouwdomeinnaam.nl mail.jouwdomeinnaam.nl
SSL ingeschakeld Nee Nee
Poort 587 587
Authenticatie Ja Ja

Het is ook mogelijk de uitgaande mailserver van je provider te gebruiken. De overige instellingen die bij deze mailserver horen kun je verkrijgen bij je provider.

1) Gebruik hier jouw eigen e-mailaccount zoals aangemaakt in DirectAdmin en middels DigiFactory zijn verschaft..
2) , 3) zie ook Wat is het verschil tussen POP en IMAP?