Hoofdinhoud

Binnen één dag online met ‘Lanceer je website’

Maurice Bosch
vrijdag 6 november
2 minuten

Wil je snel een eenvoudige website? Dan biedt ons platform ‘Lanceer je website’ de oplossing. Een (bedrijfs)logo, een aantal afbeeldingen en enkele teksten zijn al voldoende om je eigen website op te zetten. Zónder technische kennis.

Het platform biedt alle functionaliteiten om jezelf online professioneel te kunnen presenteren. Denk aan blogs, nieuws, fotoalbums, referenties, links naar socials, een contactformulier met spambeveiliging en een Google Maps-routekaart. Bovendien kun je zelf ook pagina’s aanmaken, zoveel als je wilt.

Om te meten hoe populair je website is, kun je Google Analytics met behulp van Google Tag Manager eenvoudig koppelen aan de site. Om er daarnaast zeker van te zijn dat de login tot je website veilig is, werkt het platform met tweefactor-authenticatie. Daardoor weet je zeker dat jij de enige bent die kan inloggen.

Iedereen kan het

Het fijne van ‘Lanceer je website’ is dat het platform je technisch ontzorgt. Zo is de website zoekmachinevriendelijk en heb je alle mogelijkheden om op dat vlak extra bij te sturen. En wij zorgen ervoor dat je website aan alle eisen voldoet op het gebied van code, techniek en veiligheid. Jij kunt je dus volledig focussen op de invulling. Alle ruimte om de webmaster in jezelf te ontdekken!

Hij werkt (ook als jij dat even niet doet)

Na de oplevering van de website blijft hij actueel en kun je hem eenvoudig bijwerken. Oók zonder tussenkomst van derden. Je kunt zelfs berichten vooruitplannen, zodat ze automatisch online komen. Handig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en dat waardevolle blog in die periode wilt publiceren.

Abonnementen

‘Lanceer je website’ is vooral bedoeld voor kleinere ondernemers, zoals starters en zzp’ers. Maar het platform is ook van waarde voor clubs, stichtingen en verenigingen. Je kunt kiezen uit een maand- of een jaarabonnement: heel laagdrempelig dus. Voor 17,50 euro per maand heb je al een website in de lucht! Met een eigen domeinnaam en een professionele uitstraling: in alle opzichten dus compleet.

Gratis proberen

We zijn niet zo van het ‘Wij van wc-eend’-praatje. Liever laten we je zelf ervaren of het platform iets voor je is. Daarom bieden we je een gratis proefperiode aan van 90 dagen. Daarin kun je je website helemaal zelfstandig bouwen, vullen en testen.

Ook kun je een afgeschermde link toesturen naar kennissen of vrienden, en al je data en gegevens in een afgeschermde omgeving controleren. Ben je overtuigd? Dan zetten we de complete inhoud van je proefomgeving over naar de live-versie, zodat je niet helemaal opnieuw hoeft te beginnen. En die livegang kan zodoende in samenspraak met jou geregeld worden binnnen een dag. 

Stopzetten of opschalen

Ontgroeit je website het platform op den duur? Bijvoorbeeld omdat je bedrijf groeit of omdat je wensen toenemen? Dan kun je het abonnement eenvoudig stopzetten. Maar we kunnen je website ook upgraden naar een oplossing waarbij we met maatwerk al jouw wensen realiseren. Uiteraard ook met een eenvoudig CMS om de website zelf te kunnen onderhouden.

Interessant?

Wil je meer van deze interessante onderwerpen van Maurice Bosch weten? Bel ons even, dan maken we snel een afspraak.

Neem contact met ons op