Hoofdinhoud

Like me

Vanessa van Herpen
donderdag 7 september
2 minuten

Ben jij meer net als ik? Versta jij ook geen codetaal? Weet jij zonder google ook niet wat Laravel is? Fijn, dan ben ik niet de enige ;-) Ik voel me soms een echte sukkel als ik mijn collega’s onderling hoor overleggen…

Met mijn 20 jaar ervaring in Marketing & Communicatie heb ik voor veel mooie merken mogen werken. Het totale pakket eigenlijk: van het opzetten van spraakmakende reclamecampagnes en het ontwikkelen van opvallende instore productpresentaties tot het bedenken en uitwerken van klant strategieën en social media campagnes. De beste campagnes die we gedraaid hebben, daarvan kwam de campagnewebsite altijd van DigiFactory. Samen met hun partners wisten zij altijd een goed resultaat te leveren, op tijd en naar tevredenheid. En was er ooit iets wat ‘effe snel’ opgelost moest worden, dan kwam het altijd voor elkaar.

Dus toen ik van baan ging wisselen, was de uitnodiging om bij DigiFactory te mogen komen werken zeker welkom!  

Ik ben geen codemaster en ook geen Laravel specialist zoals mijn collega’s, maar door mijn jarenlange ervaring ‘aan de andere kant’ weet ik wel hoe een website zou moeten zijn. Afhankelijk van de klant, het merk of de dienst en zijn doelgroep kan ik me vaak een goede voorstelling maken van het doel van de website en de functionaliteit ervan. En dat is eigenlijk waar het om gaat: jouw website heeft een doel en doelstelling(en), laten we die samen bereiken en zorgen dat het werkt. Of het nu een actiewebsite is voor een reclamecampagne, een nieuwe website voor jouw bedrijf of dienst, een webshop waarin je jouw product wil verkopen… bij DigiFactory zijn de mogelijkheden eindeloos! Ervoor zorgen dat jij tevreden bent, van begin tot eind. Dat is eigenlijk zo’n beetje wat ik doe.

Om tot het eindproduct te komen, hebben we onze werkwijze nader gespecificeerd, zodat voor jou als klant en voor ons als uitvoerende partij, duidelijk is wat we van elkaar mogen verwachten. Gaan we samen een nieuw project opstarten, dan beginnen we het liefst met een functioneel plan en daaraan gekoppeld een aangeleverd design. Lukt het je niet om zelf zo’n plan te maken? Doen we het gewoon samen. En als je zelf geen design kunt aanleveren, ook geen probleem: We hebben goede partners om ons heen die we daar graag voor inschakelen. Is er een plan en een design? Dan kunnen wij de offerte voor het technisch bouwen van de website verder specificeren en uitwerken, zodat de kosten vooraf inzichtelijk zijn.

Pas als jij en ik op hetzelfde level zitten en het eens zijn, gaan we aan de slag!

Bij DigiFactory gaan we voor het perfecte resultaat. Wij zorgen ervoor dat jouw website van hoge kwaliteit is. Check, dubbelcheck dus. Hoe we dat doen, dat beschrijft mijn collega Mark in zijn blog. Wil je een beetje feeling krijgen bij wat er allemaal kan? Check dan onze projecten even. Zijn we klaar? Dan leveren we ons eindproduct aan je op, strikje erom en uitpakken maar!

Dus, ben jij ‘like me’? Ook geen webdeveloper of codemaster? Maar wil je wel een website voor jouw bedrijf, product of dienst? En weet je wat je wilt, maar niet precies hoe het er uit moet zien? Stuur me gerust een mailtje.

Daar komen wij samen wel uit ;-)

Interessant?

Wil je meer van deze interessante onderwerpen van Vanessa van Herpen weten? Bel ons even, dan maken we snel een afspraak.

Neem contact met ons op