Hoofdinhoud

Negen mooie opleveringen op een rij

Maurice Bosch
donderdag 20 mei
3 minuten

Bij DigiFactory zijn we trots op ons werk en op onze samenwerkingen. Dat ontdek je vanzelf als je onze succesverhalen leest. Maar we verzorgen natuurlijk nog veel méér projecten. In dit blog zetten we negen mooie opleveringen voor je op een rij.

Tandartspraktijk Vreugdenhil

Het design voor de website van Tandartspraktijk Vreugdenhil komt van onze partner Circa Twee. Wij hebben de technische realisatie verzorgd. Én uiteraard voorzien van ons gebruiksvriendelijke CMS, aangevuld met modules zoals de teampresentatie. Na een online demo heeft de webredactie van Vreugdenhil de website zelf gevuld. Met succes!

Dit is het resultaat: www.eigentanden.nl 

Van Zantvoort Bouwbedrijf

In opdracht van partner Creativos Reclame hebben we de website van Van Zantvoort Bouwbedrijf gebouwd. Op de site staat het schitterende beeldmateriaal centraal. Dankzij het toegankelijke CMS kunnen ze de website zowel bij Van Zantvoort als bij Creativos eenvoudig vullen en updaten.

Zo ziet vakmanschap eruit: www.vanzantvoortbouwbedrijf.nl

Bestelgerust.nl

Oké, we moeten eerlijk zijn: over dit project schreven we al eens eerder. Maar omdat het zo’n fijne oplossing is, zetten we ‘m gewoon nog een keer in de schijnwerpers. Met Bestelgerust.nl helpen we winkeliers om hun producten ook eenvoudig en snel online te verkopen. Ideaal, bijvoorbeeld in coronatijden!

Open je eigen online winkel: www.bestelgerust.nl

Afbeelding Bestelgerust logo

Effident

Via ons platform Lanceer je website kun je in één dag zelf je website bouwen. Bij Effident hebben ze daar dankbaar gebruik van gemaakt. En goed ook, want onze support hadden ze nauwelijks nodig. Een prachtig voorbeeld van de meerwaarde die we met ons platform kunnen bieden!

Succesvol gelanceerd: www.effident.nl

Leven op het Bergse Veld

Ook onze partner Sprangers Communicatie heeft de mogelijkheden van Lanceer je website benut. Het communicatiebureau heeft via het platform namelijk de projectwebsite van Leven op het Bergse Veld in elkaar gezet. Daarbij hebben wij geholpen met de integratie van een Laposta-nieuwsbrief en de strakke deadline bewaakt. Uiteraard was alles op tijd klaar.

Neem maar eens een kijkje: www.levenophetbergseveld.nl

Leesoffensief Brabant

Het moge duidelijk zijn: ons platform Lanceer je website valt in de smaak. Ook Leesoffensief Brabant heeft er gebruik van gemaakt, via onze partner Cubiss. Creativos Reclame is verantwoordelijk voor de opmaak en indeling; Cubiss zorgt ervoor dat de website actueel is én blijft. Dit project bewijst dat je met een goed logo, de juiste huisstijlkleuren en fraaie beelden een mooie website kunt bouwen.

Oordeel zelf: www.leesoffensiefbrabant.nl

RNOB

Voortaan gaat de Regio Noordoost-Brabant door het leven als RNOB. Daardoor heeft de bestaande uitstraling een heuse metamorfose ondergaan. Circa Twee heeft een nieuw logo en een nieuwe huisstijl ontworpen. Wij hebben die vertaald naar een website in een compleet nieuwe jas.

Bekijk hoe dat jasje staat: www.rnob.nl

Pakhuis86

Voor Pakhuis86 hebben we een zogenaamde ‘one-pager’ gemaakt: één webpagina met daarop alle informatie die nodig is om bezoekers in te pakken. Een leuk element is het aanmeldformulier voor mensen die een bijbaan zoeken. Afhankelijk van je ingevulde geboortedatum, krijg je opties op maat. Minderjarigen kunnen bijvoorbeeld minder werktijden aanvinken dan volwassenen. 

Probeer het maar eens: www.pakhuis86.nl

Herlaer-Zuilichem

Veel beeld, een grootse video en een helder overzicht van het aanbod. Zo laat de website die we hebben gemaakt voor nieuwbouwproject Herlaer-Zuilichem zich het beste samenvatten. Circa Twee maakte het design, wij verzorgden de ontwikkeling en de realisatie. En natuurlijk is de inhoud van de website voor de eindgebruikers eenvoudig zelf bij te houden.

Zo presenteer je een nieuwbouwproject: www.herlaer-zuilichem.nl

Vragen? Neem contact op!

Heb je na het bekijken van deze opleveringen een vraag? Of wil je gewoon wat meer weten over wat we doen? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag!

Interessant?

Wil je meer van deze interessante onderwerpen van Maurice Bosch weten? Bel ons even, dan maken we snel een afspraak.

Neem contact met ons op